biznis park rampová

  • Konvektomat je vhodný pre mnoho kulinárskych činností vrátane pečenia, pečenia a varenia. Údenie je jeho ďalšou užitočnou funkciou.

  • Varenie v pare je metóda mokrého tepla, pri ktorom sa jedlo ohrieva priamo alebo priamo v pare.

  • Poznáte rozdiel medzi talianskou pizzou a jej americkým náprotivkom? Tento článok vysvetľuje niekoľko kľúčových rozdielov.

  • Napriek svojmu tropickému názvu je havajská pizza skutočne kanadská. Ananásový koláč je výtvorom kuchára Sama Panopoulosa, ktorý dal ananás na pizzu v reštaurácii v Chathame, Ont.

Destinácie pre zapálených fotografov. Kam vyraziť pre tie najlepšie zábery?

27. 03. 2020 | 20:03

Najkrajšie more, hory, skaly, lesy a výhľady, z ktorých sa vám zatají dych. Presne to sú miesta, ktoré vyhľadávajú príležitostní fotografi, ale aj profesionáli. Kam sa vydať za tými najlepšími výhľadmi na svete?

Destinácie pre zapálených fotografov. Kam vyraziť pre tie najlepšie zábery?

27. 03. 2020 | 20:03

Najkrajšie more, hory, skaly, lesy a výhľady, z ktorých sa vám zatají dych. Presne to sú miesta, ktoré vyhľadávajú príležitostní fotografi, ale aj profesionáli. Kam sa vydať za tými najlepšími výhľadmi na svete?

Fondue

12. 12. 2017 | 13:12

Známymi syrovými veľmocami sú napr. Švajčiarsko alebo Francúzsko, kvalitné syry nájdete však aj u nás na Slovensku. Ak ste dokonca viacej syrový maniak ako mäsový, odporúčame vám skvelú pochúťku alpských pastierov – tzv. fondue (čítaj „fondi“).

Šikovné varenie

26. 06. 2017 | 10:06

Každá žena varí doma – či už je to pravidelne, alebo len počas víkendu. Interiér kuchyne je dnes veľmi dôležitý a interiér predstavuje ukážku nášho spoločenského postavenia. Rovnako tak je dôležitá aj čistota interiéru, a správna kuchyňa by mala vzájom

Tvrdá voda môže byť vážny problém!

14. 06. 2017 | 09:06

Pojem tvrdá voda iste poznáte z reklám na pracie prostriedky. Možno aj preto jej mnohí z nás nevenujú takú pozornosť, ako by mali. Tvrdá voda obsahuje vysoké množstvo rozpustených solí vápnika a horčíka. Ide o minerály, ktoré sú vo svojej podstate vo vode nerozpustné, a preto tvoria