• Varenie v pare je metóda mokrého tepla, pri ktorom sa jedlo ohrieva priamo alebo priamo v pare.

  • Poznáte rozdiel medzi talianskou pizzou a jej americkým náprotivkom? Tento článok vysvetľuje niekoľko kľúčových rozdielov.

  • Napriek svojmu tropickému názvu je havajská pizza skutočne kanadská. Ananásový koláč je výtvorom kuchára Sama Panopoulosa, ktorý dal ananás na pizzu v reštaurácii v Chathame, Ont.

  • Pizza je jedným z najobľúbenejších jedál na svete, takže nie je žiadnym prekvapením, že mnohí tvrdia, že ju vytvorili ako prví. Tu je desať zaujímavých faktov o histórii pizze.

Údenie v konvektomate

27. 11. 2018 | 08:11

Konvektomat je vhodný pre mnoho kulinárskych činností vrátane pečenia, pečenia a varenia. Údenie je jeho ďalšou užitočnou funkciou.

Údenie v konvektomate

27. 11. 2018 | 08:11

Konvektomat je vhodný pre mnoho kulinárskych činností vrátane pečenia, pečenia a varenia. Údenie je jeho ďalšou užitočnou funkciou.

Šikovné varenie

26. 06. 2017 | 10:06

Každá žena varí doma – či už je to pravidelne, alebo len počas víkendu. Interiér kuchyne je dnes veľmi dôležitý a interiér predstavuje ukážku nášho spoločenského postavenia. Rovnako tak je dôležitá aj čistota interiéru, a správna kuchyňa by mala vzájom

Tvrdá voda môže byť vážny problém!

14. 06. 2017 | 09:06

Pojem tvrdá voda iste poznáte z reklám na pracie prostriedky. Možno aj preto jej mnohí z nás nevenujú takú pozornosť, ako by mali. Tvrdá voda obsahuje vysoké množstvo rozpustených solí vápnika a horčíka. Ide o minerály, ktoré sú vo svojej podstate vo vode nerozpustné, a preto tvoria